Ben jij opzoek naar een goede website zonder gedoe?

Onze werkwijze is heel eenvoudig en voor iedereen toegangbaar die een mooie en goedkope website wil laten maken .

Je kiest een van onze websites  vervolgens stuur je ons je teksten , foto’s en logo en wij regelen dat alles mooie in de website komt te staan. wil je iets laten aanpassen aan de website bv. de kleuren of iets weghalen kon je ons dat gerust laten weten klant is koning. als de website klaar is doen we nog even een check met de klant zodat alles naar wens is .

Een website die bij jou past

Op  de Websites pagina kun je een keuze maken uit de modellen die we hebben , 

Van iedere website hebben we een voorbeeld website 

gemaakt via daar kan je kijken hoe de basis van je site eruit komt te zien . 

Ga ook voor een website van jouwebdesign

Doe een aanvraag om jou website telaten bouwen

Wij bouwen jou website

Als u een bestelling hebt geplaats gaan wij aan de slag voor jou website . zijn er specifieke dingen die je wil veranderen laa dat dan weten tijdens de bestelling . zodra de website af is nemen wij zsm contact op .

Een professionele WordPress website laten maken  

Onze Website bouwers hebben al meerdere jaren ervaring in het maken van website’s , en het zorgen dat de website hoog naar boven komt in de zoek resultaten . 

Jouw website wordt dus gemaakt door ervaren WordPress experts dus u hoeft zich geen zorgen temaken dat je na een tijdje ons niet kan bereiken je kunt altijd contact met ons opnemen met vragen .

Wat kan je verwachten van Jouwebdesign ?

Zoveel pagina’s zoals u wenst 

Veel Aanbieders hebben een limiet aan het aantal pagina’s die je kan krijgen bij je website . bij ons zegt u hoeveel pagina’s je wilt en wij regelen het !

Email adressen van jou bedrijf 

Bij je website hoort natuurlijk een eigen emailadres . wij zorgen dat je die krijgt meerdere email adressen nodig er zijn altijd mogelijkheden

Jouw domeinnaam 

Wij instaleren u gekozen website op onze server, dan koppelen wij daar jouw domeinnaam heb je geen domein naam geen probleem tijdens de bestelling kan je het aangeven wel in bezit van een domein dan regelen wij de verhuizing.

Goede uitleg

Heb je nog nooit een website gehad of weet je gewoon simpel weg niet hoe het allemaal werk bij aankoop van een website gaat een van de webdesigners u helpen met het uitleggen .  

 Makkelijke toegang tot je website 

Met het systeem waar wij de website mee bouwen kan je op elk apparaat makkelijk toegang krijgen tot de achterkant van je site na de aankoop . Je hebt geen speciale software nodig  , de enige benodigheden  zijn een laptop , tablet of PC en een goede internetverbinding 

Snelle Helpdesk 

Kom je ergens niet uit wij helpen je graag je kan gerust contact opnemen via de mail proberen we binnen 1 dag te reageren bellen kan altijd op werkdagen tussen 09:00 en 17:00

Snelle levering 

Als je ervoor kiest een website bij ons aan teschaffen geven wij dat door aan onze website bouwers het bouwen van een website duurt meestal tussen de 7 en 14 dagen .  

niet goed geld terug 

Wij zijn er zeker van dat iedereen met onze uitleg een mooie en goed werkende website kan beheren ben je niet tevreden over de website kun je binnen 14 dagen van de website af en storten wij u geld terug

*Deze regeling geld alleen als als het door onze professionals komt als u zelf dingen heeft veranderd geld deze regeling niet . 

Veel mensen gingen je al voor vul de onderstaande gegevens in en wij zullen zsm reageren !